• For mere info RING på tlf.: 86 24 84 00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er I friske på en lille udfordring?

I et typisk storkøkken fordeler energiforbruget sig sådan her:


•    Køl og frys: 18 %
•    Kogning/stegning/varmholdning: 32 %
•    Opvask: 22 %


De resterende 28 procent bliver brugt på ventilation, belysning og andet.
Men hvor vil I gætte på, at der er størst mulighed for at forbedre jeres bundlinje og samtidig blive et mere miljøvenligt storkøkken?


Vi glæder os til at høre jeres bud, når vores energikonsulent inden længe kommer forbi for at fortælle om den nye måleteknologi, der kan bringe jer fra gætværk til præcis viden.

 

Se hvordan forløbet fungerer

 

 

 

 

HER er eksempler på fråserne som gemmer sig i STORKØKKENET

Kølig-frås

Omkring 18% af elforbruget i storkøkkenet går til køl og frys. Hvis du vil fange kølig-fråserne i køkkenet, så...

Læs mere her

Varme-frås

Erfaringen viser, at mange køkkenmaskiner tændes for tidligt og/eller slukkes for sent. Du vil blive overrasket når der sættes tal på, hvor mange penge der kan spares her. Oftest helt uden ulemper for medarbejderne. 

Læs mere her

Vaske-frås

Helt op til 22% af elforbruget i storkøkkenet går til opvaskefunktionen. Har du mistanke om, at vaske-fråserne er sluppet løs i dit køkken, så...

Læs mere her

Doven-frås

Madlavningen i storkøkkenet kan udgøre helt op til 25-30 % af elforbruget, men gode vaner og god adfærd kan ofte reducere energiforbruget med 8-12 % alene ved adfærd. 

Læs mere her

VIL DU OGSÅ I GANG MED AT FANGE FRÅSERNE?

 

Klik HER og kom i kontakt med energikonsulent, Lars Janke, KEN STORKØKKEN A/S eller ring direkte på: 86 24 84 00.