• For mere info RING på tlf.: 86 24 84 00
 

Compass Group

 

Lille køkken, kæmpe besparelse og super glade medarbejdere

 

I kantinen hos Compass Group i Odense bespiser man ca. 70 personer. Og køkkenet har et begrænset strømforbrug. Ikke mindst fordi man allerede har haft fokus på strømforbruget.

Alligevel lykkedes det sammen med Fang Fråserne at reducere deres CO2 udledning med yderligere ca. 25%. Dette skete ved adfærdsændringer omkring tænde/slukke tider og ved at optimere ventilationen.

Udtalelser fra:
Køkkenchef, Charlotte Birket,
Distriktschef, Carsten Staubo,
Indkøber, Jens Asbjørn-Damsted fra Compass Group.

 

VIL DU OGSÅ I GANG MED AT FANGE FRÅSERNE?

 

Klik HER og kom i kontakt med energikonsulent, Martin Armand, KEN STORKØKKEN A/S eller ring direkte på: 25 16 70 28.