• For mere info RING på tlf.: 86 24 84 00
 

Kaffekopper billiger end strøm

 

På Montra Hotel Sabro Kro afslørede Fang Fråserne-forløbet blandt andet, at det var dyrt at tænde opvaskemaskinen tidligere, end opvaskerne mødte ind, for at køre et par kurve service igennem og dermed have kaffekopper nok til tidlige gæster.

 

”Det kan hurtigt svare sig at købe ekstra kaffekopper”, siger Jakob Beck Wätjen. At holde opvaskemaskinen tændt under opvaskeholdets spisepause viste sig også at være dyrt. Samtidig fandt køkkenmedarbejderne ud af, at de med fordel kunne dampe blødkogte æg i en mindre ovn i stedet for at varme den store ovn op. Også ventilationsanlægget blev justeret.

 

”At kunne måle hver enkelt maskine og se på skemaerne, hvornår de bliver brugt, er lærerigt. Vi har derudfra sammen med kokkene lavet nogle mindre ændringer for at spare energi – uden at det går ud over deres daglige arbejde”, siger Jakob Beck Wätjen.

 
 

Spar strøm, og styrk din grønne profil

 

At skære ned på strømforbruget er ikke blot en gevinst på elregningen, men er også en måde at komme gæsternes interesse for bæredygtighed i møde.

”Montra Hotel Sabro Kro har i mange år haft turismebranchens miljømærke GreenKey. Vi ser det som en naturlig del af vores virksomhedskultur konstant at forsøge at mindske vores miljømæssige aftryk, og energioptimering er en on-going proces”.

 

Udtalelse fra Jakob Beck Wätjen

Direktør, Montra Hotel Sabro Kro

 

Relevante links:

https://fraaserne.dk/cases/montra-hotel-sabro-kro/

https://montrahotels.dk/sabro-kro/miljoe

 

VIL DU OGSÅ I GANG MED AT FANGE FRÅSERNE?

 

Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores
energikonsulent,

Lars Janke på tlf.: 40 54 04 40