• For mere info RING på tlf.: 86 24 84 00
 

Vi sparer 12.000 kr. om året ved at slukke standby-forbruget

 

"På et 4-stjernet konferencehotel som Skanderborg Park bruger vi meget strøm, men er naturligvis optaget af at spare så meget som vi kan. Både af hensyn til miljøets og til vores egen bundlinje. Vores køkken er en af de helt store energislugere, så da jeg blev kontaktet af KEN Storkøkken vedrørende Fråserne, blev jeg hurtigt overbevist om, at det var et koncept, der var værd at investere i.

Forløbet gav os flere overraskelser og nogle af besparelserne var virkeligt lavthængende frugter. For eksempel sparer vi nu mere end 1.000 kroner om måneden ved at slukke for alt standby-forbruget, når hotellet er lukket. Og en udskiftning af henholdsvis vores ventilation og køleudstyr giver en årlig besparelse på henholdsvis 33.000 og 25.000 kroner. Hele forløbet har været en god oplevelse i vores organisation og det har været fedt at opleve, hvordan medarbejderne blev engagerede i at finde grønne besparelser. Der gik virkelig sport i det.

På baggrund af den fyldestgørende rapport vi fik udarbejdet har vi valgt at foretage nogle nyinvesteringer. I den proces hjalp KEN Storkøkken os med at søge energitilskud fra vores elselskab og det har været med til at tjene en del af investeringerne hjem igen.

Jeg vil varmt anbefale mine kollegaer at sætte sig ind i Fråserne. Jeg er overbevist om at der er store besparelser at hente for de fleste."

 

Udtalelse fra Charlotte Riberholt

Direktør, Skanderborg Hotel & Konference

 
 
Charlotte, Skanderborg Park Hotel & Konference

VIL DU OGSÅ I GANG MED AT FANGE FRÅSERNE?

 

Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores
energikonsulent,

Lars Janke på tlf.: 40 54 04 40