• For mere info RING på tlf.: 86 24 84 00
 

LAD OS SAMMEN FINDE, FANGE OG FJERNE FRÅSERNE I DIT STORKØKKEN

 
  1. Måleudstyr

FlexMeter har udviklet et særligt måleudstyr, der kan registrere elforbruget langt mere detaljeret, end det hidtil har været muligt (inden for økonomisk rentable rammer). Og det er ikke nødvendigt at afbryde strømmen til køkkenet for at montere det.

 

  1. Første måleperiode (Baseline)

Vi måler jeres energiforbrug i 14 dage. Det får de værste fråsere frem i lyset, og giver os samtidig et udgangspunkt for de videre anbefalinger og målinger. Og en god snak med dig og dine medarbejdere. 

 

  1. Forslag til adfærdsændringer

Vores energikonsulent kommer forbi og gennemgår den første måling med dig og evt. dine medarbejdere. Et ”kick off” til den anden måleperiode. I får her en række konkrete forslag til, hvor I ved at ændre adfærd kan hente hurtige energibesparelser. Endvidere anbringes i køkkenet en tablet, hvor I kan følge med i jeres aktuelle energiforbrug på de enkelte køkkenmaskiner.

 

  1. Anden måleperiode (Ny adfærd)

Vi måler igen jeres energiforbrug i 14 dage – nu med de aftalte adfærdsændringer implementeret.

 

  1. Energirapport

Efter den nye måling analyserer vi tallene. Herefter udarbejder vi en energirapport, som består af to dele: 1) en overskuelig hovedrapport og 2) et sæt bilag med de detaljerede målinger. Rapporten gennemgås af vores energikonsulent på et møde, hvor Køkkenchefen og andre relevante personer deltager.

 

Læs mere om energirapporten

 

Sådan lærer du dit energiforbrug at kende

Konkurrence: Hvem sparer mest?

Hvis I har flere storkøkkener, kan I med fordel lade dem dyste mod hinanden om, hvem der kan reducere deres energiforbrug mest (fra måleperiode 1 til måleperiode 2). I vil blive overrasket over, hvor adfærdsbevidste medarbejderne kan blive, når det gælder om at ”banke de andre” …

VIL DU OGSÅ I GANG MED AT FANGE FRÅSERNE?

 

Klik HER eller ta' direkte kontakt til vores
energikonsulent,

Lars Janke på tlf.: 40 54 04 40